Siirry sisältöön

Framsida

Kvalitetsarbete med yrkesskicklighet från början till slut!
Båtreparationer och -service, lägenhetsrenoveringar och byggande alltid kvalitativt

Ab Team Kujala Oy är ett företag specialiserat på reparation och service av båtar. Förutom båtservice och -reparationer erbjuder vi lägenhetsrenoveringar samt snickeri- och kompositarbeten.

Vårt erfarna företag grundades redan år 1989. Vi är verksamma i Terjärv i Kronoby. Vi betjänar våra kunder överallt i Finland och i Europa.

Vi är medlem i Företagarna i Finland rf.

Service

Våra tjänster omfattar båtservice och -reparationer, kompositarbeten, byggnadsarbeten och snickeriarbeten. Tag kontakt och fråga mera om våra tjänster!

LÄS MERA

Referencer

Vårt företag har en bred erfarenhet av båtreparationer och byggande – bekanta dig med våra referenser!

LÄS MERA

Ta kontakt

Företagets hemort är Terjärv i Kronoby. Vi betjänar våra kunder överallt i Finland och även i Europa.

LÄS MERA

Service

Båtservice och -reparationer samt byggnadstjänster sakkunnigt sedan 1989

Våra mångsidiga tjänster omfattar båtservice och -reparation, lägenhetsrenoveringar och byggande samt snickeri- och kompositarbeten.

Hos oss får du båtservice och -reparationer sakkunnigt och alltid kvalitativt. Vi utför bl.a. glasfiber-, skrov- och däckarbeten samt olika inredningsreparationer

Vi har tillgång till en hall med plats för en båt på 90 fot. Hallen är försedd med en traverskran.

Våra tjänster omfattar olika arbeten i anslutning till byggande och renovering. Vi utför kvalitativt och yrkeskunnigt t.ex. lägenhets-, köks- och badrumsrenoveringar.

I våra tjänster ingår också snickeriarbeten i anslutning till byggande såsom husbyggnation och installation av inredningar. Vi erbjuder mångsidigt alla slutarbeten i olika objekt; egnahemshus, radhus och höghus.

Vårt företag tillverkar också finsnickeriarbeten med lång erfarenhet. Vi tillverkar skräddarsydda inredningar till motor- och segelbåtar. Våra skickliga händer producerar inredning även för andra behov – tag kontakt och fråga mera!

Vi tillverkar båtskrov och andra båtdelar och däck enligt kundens önskemål. Vi använder järnhård, hållbar och lättskött komposit. Tack vare sina kvalitetsegenskaper är komposit en långvarig och lönande investering.

Vi utför också glas- och kolfiberarbeten – fråga mera om våra tjänster!